Konferencia-terem bemutatása, leírás

Konferencia-terem - Háry Hotel Kecskemét

Konferencia-terem a Háry Hotel*** Kecskemét üzemeltetésében

A kecskeméti Háry Hotel*** nem csak minőségi és megfizethető szálláslehetőséget kínál vendégei számára, hanem egy, a saját tulajdonában és üzemeltetésében lévő konferencia-terem biztosításával lehetőséget teremt pl. különféle rendezvények sikeres lebonyolításához is.
A Konferencia terem létrejöttének történelmi háttere van, ami a Háry Hotel*** alapításának idejére nyúlik vissza, hiszen a szálloda alapvetően - és elsősorban - a konferencia-turizmus igényeinek kielégítésére épült. A szálloda természetes fénnyel megvilágított, klimatizált konferencia-terme 80 fő befogadására alkalmas, és legmagasabb követelményeknek megfelelően a legmodern technikával felszerelt. Ennek részeként a színvonalas előadásokat projector, dvd-cd lejátszó, számítógép, hangosítás és internet hozzáférés is segíti.
Ezen túlmenően egyéb, különleges igények kielégítésére is lehetőséget biztosítunk. Ennek megfelelően - természetesen az Ön igényeinek szem előtt tartásával - a rendezvények színvonalas lebonyolításához zenekar, vőfély, fotós, virágkötő, dekoros, cukrász, kozmetikus és fodrász kiajánlásával is hozzájárulunk.

Az Ön igénye szerint - természetesen - a konferencia vendégeinek ellátásáról is gondoskodunk. Az erre vonatkozó Konferencia Bekészítési Árlistánkat, különböző Konferencia Étkezési Menü Ajánlatainkat, valamint a Konferencia Terem Bérleti Díjainak ismertetését oldalunkon megtalálhatja. A továbbiakban bármilyen kérdése, kérése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük Önt keressen bennünket akár személyesen, telefonon, postai úton, vagy pedig e-mailben az oldal alján feltüntetett elérhetőségi pontjainkon.

Bízunk benne, hogy szállodánk, a Háry Hotel*** Kecskemét elnyeri tetszését, és Önt is visszatérő vendégként üdvözölhetjük majd következő kecskeméti látogatása során.

A Háry Hotel*** Kecskemét személyzete

Booking.com

Booking logo

Kapcsolatfelvétel

Cím:
6000 Kecskemét, Kodály Zoltán tér 9.

GPS koordináták:
É: 46°54’59.290”, K: 19°41’55.161”

telefon/fax: +36 76 / 480 - 400

e-mail: hotel@hary.hu

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a weblap használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ