Ígéretünkhöz hűen ismételten egy újabb fesztiválról szeretnénk értesíteni Önöket, mégpedig a Kecskeméti Téli Fesztiválról és Karácsonyi Vásárról.

Kecskeméti Téli Fesztivál - Főtér, Világítás DíszítésBár a tél egy igen hideg hónap, mégis tele van szépséggel és ünnepélyes, "lélekmelengető", felemelő pillanatokkal. Gondoljunk csak a Mikulás Ünnepre, vagy a Karácsonyra. Kecskemét városa - ezúton tisztelet és gratuláció a szervezőknek - mindig is igyekezett ezen időszakot még szebbé tenni. Ezek közé tartozik a Téli fesztivál a Főtéren.

Téli Fesztivál a Főtéren

Az évek óta bevett szokás szerint a Kecskeméti Téli Fesztivál helyszíne a város történelmi főtere 2016. november 26-tól az új év első napjáig, azaz 2017. január 01-ig. Minden elismerés azon tervezőknek és a kivitelezőknek, akik a Főtér kivilágítását megtervezték és megépítették. Véleményünk szerint nagyon jól sikerült, valóban gyönyörű és meghittséget, mondhatni megható ünnepi hangulatot kölcsönöz a Főtérnek.

Mindezt egyéb programok színesítik, mint pl. varázslatos fényjátékok, adventi dallamok felidézése, karácsonyhoz kötődő, helyben játszható játékok, korcsolyapálya használati lehetőség, stb. A fiatal korosztálynak is szánt játékok mellett könnyűzenei koncertek, neves fellépők színesítik a kínálatot. A műsorok igen sokszínűek, így valóban érdemes lesz felkeresni a Főteret. És mi a terv Szilveszterre? A jeles időpontra sztárfellépőt, éjféli tűzijátékot terveznek. Tekintettel arra, hogy a rendezvény egy hónapos időtartamú, minden korosztály kellemes kikapcsolódást találhat magának. MI is ott leszünk! Köszönjük a látogatást!

Bármilyen kérdése, kérése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük Önt keressen bennünket akár személyesen, telefonon, postai úton, vagy pedig e-mailben az oldal alján feltüntetett elérhetőségi pontjainkon.

Bízunk benne, hogy szállodánk, a Háry Hotel*** Kecskemét elnyeri tetszését, és Önt is visszatérő vendégként üdvözölhetjük majd következő kecskeméti látogatása során.

A Háry Hotel*** Kecskemét személyzete

UI: Mi a kapcsolódás a Háry Hotellel? Számos árus és látogató a mi Hotelünkben szállt meg, amit ez úton is köszönünk nekik! A képen a hargitai kürtőskalács készítők láthatók, akik dacolva a hideggel, becsületesen helytálltak (A kép esti felvétel).

Hargitai Kürtőskalács készítők - a Háry Hotel vendégei voltak, köszönjük!

Kodály Művészeti Fesztivál Kecskeméten

Örömünkre szolgál, hogy a sok jeles programot követően (Pálinkafesztivál, Múzeumok Éjszakája, Csipero Fesztivál) ismételten egy kiemelkedő eseményt jelenthetünk be Kecskeméten, a Kodály Művészeti Fesztivált.

A Kodály Művészeti Fesztivál időpontja: 2016. július 18- 29.


Helyszínek: Hírös Agóra Kulturális Központ, Főtér, Templomok

Kodály Zoltán kiemelkedő egyénisége Kecskemét büszkesége. Gondolatai ma is megszívlelendő tartalmat hordoznak. Munkássága a zeneoktatás és zeneszerzés terén vitathatlanul úttörő jelentőségú, és nemzetközi elismerést vívott ki nem csak Kecskemét, hanem hazánk, Magyarország számára is.

Néhány gondolat Kodály Zoltántól:

Kodály_Zoltán_1930s-wikipedia.jpg"Akiben van tehetség, köteles azt művelni a legfelsőbb fokig, hogy embertársainak mennél nagyobb hasznára lehessen. Mert minden ember annyit ér, amennyit embertársainak használni, hazájának szolgálni tud. Az igazi művészet az emberiség emelkedésének egyik leghatalmasabb eszköze, s aki azt minél több embernek hozzáférhetővé teszi, az emberiség jótevője." - Kodály Zoltán (1882-1967).

Kodály Zoltánről még többet a Wikipedia oldalain olvashatnak: https://hu.wikipedia.org/wiki/Kod%C3%A1ly_Zolt%C3%A1n

A Háry Hotel*** kapcsolata Kodály Zoltánnal:

Amint az ismert, Háry János Kodály Zoltán egyik, igen sikeres daljátékának - amely alapvetően 5 kalandból állt - főszereplője. Minden bizonnyal Kodály Zoltán már említett munkássága, valamint az, hogy Kecskemét - lévén a magyar szecessziós építészet "fővárosa" (belvárosát a stílus legszebb remekei ékesítik) - jelentős szerepet foglalhat el a kultúrális örökség gondozásában adták az alapötletet a névválasztáshoz.

Ennek megfelően a kecskeméti Háry Hotelt megalkotói nem egyszerű szálláshelynek, hanem sokkal inkább egyfajta szellemi alkotóműhelynek szánták. Ennek megfelelően került kialakításra a 21 db, minden igénynek megflelő szoba, valamint a a 80 fő befogadására alkamas konferenciaterem is. De mindezt a Hotel leírása tartalmazza.

Felajánlásunk a Kodály Művészeti Fesztivál időtartama alatt:

Az idők során - Kodály Zoltán hagyományát gondozandó - mi is összeállítottunk és kiadtunk egy saját CD lemezt. Minden vendégünk, aki a Kodály Művészeti Fesztivál alatt nálunk megszáll, 1 db saját kiadású CD tulajdonosa lesz.kodaly-dallamok-kecskemetrol-hotel-hary-cd-plus-cd-cover-1280-650.jpg

A lemez összeállításában közreműködtek (ismételt köszönet nekik):
Hangmérnökök: Lovász László (1-2), Pálinkás Albert (3-13), Jenei Sándor (14)
Zenei Renező: Osváth Zoltán
A zenei anyagot válogatta: Ittzés Mihály

A Kodály Művészeti Fesztiválhoz jó szórakozást kívánunk mindannyiuknak!

Bármilyen kérdése, kérése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük Önt keressen bennünket akár személyesen, telefonon, postai úton, vagy pedig e-mailben az oldal alján feltüntetett elérhetőségi pontjainkon.

Bízunk benne, hogy szállodánk, a Háry Hotel*** Kecskemét elnyeri tetszését, és Önt is visszatérő vendégként üdvözölhetjük majd következő kecskeméti látogatása során.

A Háry Hotel*** Kecskemét személyzete

Csipero Kecskemét 2016 - XIV. Európa Jövője Nemzetközi Gyermektalálkozó

Időpont: 2016. július 3-10., Kecskemét Cikkünk megírásával az volt a célunk, hogy ezzel is hozzájárulhassunk a 2016-os kecskeméti Gyermektalálkozó sikeréhez. Alapelvünk ugyanis az, hogy segítsünk az embereken, amely különösen igaz a gyermekekre vonatkozóan. Úgy gondoljuk, minél több ember ismeri meg a Gyermektalálkozó alapeszméjét és célkitűzéseit, annál sikeresebb lehet ez most és a jövőben jövőben is.

Mi is a Csipero Fesztivál, és mi a Gyermektalálkozó lényege?

A válaszhoz olvassuk el a mozgalom, és az azt támogató Európai Egyesület célkitűzéseit:

"Az Európa Jövője Egyesület 1990. szeptember 29-én azzal a céllal alakult, hogy a kecskeméti gyerekeket megismerteti Európa gyermekeivel a gyermektalálkozók során. Az alapötlet egyszerű volt, a kontinens országaiból gyermekeket hívnak meg, akiket kecskeméti iskolák látnak vendégül. A külföldi gyerekek családoknál laknak, majd a következő évben a külföldi csoportok hívják viszontlátogatásra vendéglátóikat. A gyermektalálkozókra érkező külföldi csoportoktól csupán annyit kér az egyesület, hozzanak magukkal nyelvi nehézségek nélkül átadható ajándékot, zenét, táncot, olyan műsort, mely megismerteti kultúrájukat másokkal. Így nőtt fel Csiperó, a gyermektalálkozók kedves figurája, akit ma már Európa szinte minden pontján ismernek és szeretnek.

Az eddigi találkozók során több mint 15 000 gyermeket láttak vendégül a világ 35 országának mintegy 150 településéről. A találkozókra Európán kívülről is érkeztek már vendégek: Koreai Köztársaságból, Japánból, Izraelből, az Amerikai Egyesült Államokból, Kanadából és Ausztráliából. Ma sem lehet más feladata a civil szervezetnek, mint megszületésekor volt, a jövő Európa polgárait segítse abban, hogy előítéletektől mentes, a másságot elfogadó, toleráns nemzedékké váljanak a ma gyermekei.

Csipero Gyermetalálkozó védjegyjegye - Szabó Csilla alkotása1991-ben, az első gyermektalálkozón hamar mindenki kedvencévé vált Csiperó. A kedves, kerek hasú madárkát Szabó Csilla álmodta meg, aki az egyesület pályázati felhívására jelentkezett. Azóta sem lett hűtlen az egyesülethez, a gyermektalálkozókhoz, ma az Alternative English School nyelviskola vezetőjeként segíti az egyesület pályázati anyagainak fordítását, idegen nyelvű levelezését." - http://csipero.hu/hu/rolunk/8-tortenelem.

A megfogalmazás egyértelmű, ennél jobban talán nem is lehetne összefoglalni. Ezért is idéztük mindezt. A Gyermektalálkozóval kapcsolatban a http://csipero.hu/  honlapon olvashatnak többet. Ugyanitt található a Csipero szövege és mp3 formátumú hanganyaga is (http://csipero.hu/hu/rolunk/8-tortenelem )

Kérjük Önöket, ha tehetik, látogassanak el a Csipero Gyermektalálkozóra még akkor is, ha esetlegesen Kecskeméttől távolabbi a lakóhelyük. 

Az Önök szállása nálunk mindig biztosított, sőt, ha gyermekkel utaznának és nálunk szállnak meg, egy-egy hideg gyümölcsös Ice Teára mindenképpen a vendégeink.  

Köszönjük, hogy cikkünket elolvasta. Várjuk Kecskemétre, és bízunk abban, hogy felejthetetlen élményben lesz része Önnek és családjának.

Bármilyen kérdése, kérése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük Önt keressen bennünket akár személyesen, telefonon, postai úton, vagy pedig e-mailben az oldal alján feltüntetett elérhetőségi pontjainkon.

Bízunk benne, hogy szállodánk, a Háry Hotel*** Kecskemét elnyeri tetszését, és Önt is visszatérő vendégként üdvözölhetjük majd következő kecskeméti látogatása során.

A Háry Hotel*** Kecskemét személyzete

Kecskeméti Bor és Pálinkaünnep, Múzeumok éjszakája, egyéb programok

Kecskeméti polgárokként büszkén állíthatjuk, hogy Kecskemét városa ismételten "hírös" lett változatos, és méltán elismert nyári programjai kapcsán. Most néhány aktuális programról szeretnénk szólni, mégpedig a a Kecskeméti Bor és Pálinkaünnepről és Múzeumok Éjszakájáról.
Bár a programfüzetek nyilvánvalóan több információt tartalmaznak - így érdemes azokat is forgatni -, reméljük, hogy kis írásunkkal mégis sikerül felkelteni az Önök figyelmét is a hagyományosnak tekinthető, igen sok látvánnyosságot kínáló programsorozatokkal kapcsolatban.

Kecskeméti Bor és Pálinkaünnep 2016. Kecskeméti Barackpálinka- és Borfesztivál

Kecskeméti Bor és Pálinkaünnep 2016. Kecskeméti Barackpálinka- és BorfesztiválLegutóbbi információink szerint Kecskeméten teljesen megújul a nyári bor és pálinkaünnep. A fesztivál 2016. június 22. és 26. között kerül megrendezésre (szervező: Hírös Agóra Kulturális Központ). Hivatalosan ez az I. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivált a város főterén. A fesztiválon a minőségi italokat készítő pálinkafőzői, valamint a Kunsági Borvidék és más történelmi bortermő területek neves pincészetei vehetnek részt. Természetesen az ígéretek szerint a fesztiválon neves kézművesek, vásárosok, színvonalas termékeket, kitűnő ételeket árusítók is részt vesznek. Mindez igen színvonalas szórakozást kínál minden kecskeméti, és nem kecskeméti látogató számára.
Az eseményről többet itt olvashat: http://www.programturizmus.hu/ajanlat-kecskemet-bor-palinka-unnep-gasztronomia-fesztival.html  (A kép is az oldal része).

A Háry Hotel*** Kecskemét felajánlása a fesztivállal kapcsolatban az, hogy személyzetünk a fesztivál ideje alatt is - a megszokott - különleges kedvezményekkel, és 1 kupica VALÓDI KECSKEMÉTI barackpálinkával várja kedves vendégeit.

Múzeumok Éjszakája, Kecskemét - 2016

Múzeumok Éjszakája, Kecskemét - 20162016. június 25-én kerül megrendezésre az immár hagyományosnak tekinthető Múzeumok Éjszakája Kecskeméten. A Múzeumok Éjszakája tulajdonképpen egy olyan kultúrális kaland-utazás országszerte, amikor az est - éj - leple alatt százezrek kelnek útra a júniusi éjszakában, hogy eddig nem látott, vagy ritkán látogatott kultúrális érdekességeket csodáljanak meg. Mindez azzal kezdődik, hogy retro-járgányok (pl. buszok) vonulnak fel, amelyek igénybevételével minden résztvevő, és esetlegesen távolabb eső helyszín (idén 48) is felkereshető.

A rendezvény Kezdeményezője  - immár 10 esztendeje -  a Bozsó Gyűjtemény, amely az események kiemelt helyszíne. A programfüzet mindent elárul, így azt tartalmi keretek miatt itt nem ismertetjük. További információ a http://muzeumokejszakajakecskemet.hu weboldalon érhető el.

A Háry Hotel*** Kecskemét ismételt felajánlása az, hogy az esemény idején alatt is - a megszokott - különleges kedvezményekkel, és 1 kupica VALÓDI KECSKEMÉTI barackpálinkával várjuk kedves régi és új vendégeinket.

A kecskeméti programokkal kapcsolatban természetesen bármikor érdeklődhet nálunk is. A nyár során igyekszünk blogoldalunk segítségével minden fontos programról beszámolni, ami Kecskemét városát illeti.

Ha a továbbiakban bármilyen kérdése, kérése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük Önt keressen bennünket akár személyesen, telefonon, postai úton, vagy pedig e-mailben az oldal alján feltüntetett elérhetőségi pontjainkon.

Bízunk benne, hogy szállodánk, a Háry Hotel*** Kecskemét elnyeri tetszését, és Önt is visszatérő vendégként üdvözölhetjük majd következő kecskeméti látogatása során.

A Háry Hotel*** Kecskemét személyzete

Olcsó, és mégis minőségi szállás Kecskeméten? Hogyan lehetséges ez?

Igen, a minőségi, olcsó szállás állítás első hallásra furcsának tűnhet. Hiszen ami jó, az általában nem olcsó, vagyis drága. Ha viszont valami drága, attől még nem feltétlenül minőségi...

Mi az olcsó szállás? Erre a legjobb meghatározás az lehet, hogy a számunkra megfelelő árfekvésű szálláshely.

És mi a minőségi szállás? Olyan szálláshely, amely a szálláslehetőségen kívül még egyéb extra lehetőségeket is nyújt, és mindezek benne foglaltatnak az alapárban.

Ha szeretnénk valahová elutazni, legtöbbünk számára egyáltalán nem mindegy az, mennyi pénzért tesszük ezt meg. Arról már nem is beszélünk, évente hányszor engedhetjük ezt magunknak meg.

A megoldás kulcsa minden esetben az olcsó szállás, hiszen ez az, amit keresünk. Természetesen minőségi kivitelben, ahol lesik a kívánságainkat, csend van és nyugalom. Olyan helyre, ahol a kíváncsi szemek elől elvonulhatunk, és élvezhetjük a hely diszkrécióját, valamint az ez által biztosított szabadságot, ami mindannyiunkat megillet. De ha kell, bármikor Internezhetünk, elmehetünk valamilyen kultúrális központba, múzeumba - talán megnézni egy érdekes kiállítást -, vagy adott esetben születésnapunk alkalmából egy helyi szórakozóhelyre - mert a közelben van legalább egy, hogy választani is lehessen-, wellnessre vágyunk vagy úszni kívánunk, esetlegesen bevásárolhatunk 2 perc alatt valamilyen helyi közértben (mert éppen elfogyott valamilyen szükségleti cikkünk), és étkezhetünk is a közelben, ha éhesek vagyunk vagy éppen kedvünk tartja.

Létezik ilyen szálláshely, pl. hotel Kecskeméten?

Háry Hotel*** KecskemétIgen, van ilyen, mégpedig a Háry Hotel*** Kecskemét. Erről úgy győződhetünk meg a legkönnyebben, ha például közvetlenül ellátogatunk oda. A Háry Hotel*** alapvetően a konferenciaturizmus magas igényeinek kielégítésére épült. Ennek megfelelően nem csak az éjszakák eltöltésére szolgáló szobákkal rendelkezik, hanem egy 80 fő befogadására alkalmas Konferencia-Teremmel is. A szálloda 21 szobájából 11 kétágyas, amelyből igény szerint 4 apartman alakítható ki. A fennmaradó 10 szoba 2+1 ágyas.

Minden szobában a kényelem és komfort legmagasabb fokával, valamint első osztályú szolgáltatásokkal találkozunk: műholdas LCD TV, telefon, zuhanyzós fürdőszoba és WiFi csatlakozási lehetőség (ingyenes Internetezés). A szobák mindegyike légkondícionált. Akik már voltak a Háry Hotelben, azok elmondhatják, hogy a személyzet vendégszeretete és a magas szintű egyéb szolgáltatások feledhetetlenné teszik az ott tartózkodást.

A Háry Hotel*** egyéb szolgáltatásai:

Kikapcsolódás, sport, wellness:

Szállóvendégeink számára kedvezményesen (de akár ingyen is, a tartózkodás idejétől függően) Wellness belépőt, valamint Szauna használatot is biztosítunk a Kecskeméti Welnness és Élményfürdőben.

Vásárlási lehetőségek:

A Hotel épülete ad helyet egy Penny SUpermarketnek is, ami nagy segítség lehet különféle fogyasztási cikkek gyors beszerzéséhez. Az épületben orvosi rendelő is található, ami úgyszintén hozzájárul a biztonságérzetünk növekedéséhez.

Szabadidő eltöltési lehetőségek, Múzeumok, látványosságok:

Néhányat felsorolnánk ezek közül, de a lista nem teljes: Országos Fotó Múzeum, Naiv Festők kiállítása, Művészetek Háza, Bozsó Gyűjtemény, Népi Iparművészeti Múzeum, Kortárs Művészetek Műhelye, Hangszergyűjtemény, Planetárium, Fedett Lovarda, Vadaskert.

Parkolási lehetőségek a Háry Hotel*** közvetlen közelében:

A szállóvendégek számára a parkolás ingyenes, legyen az csoportos utazás esetén autóbusz, illetve egyéni útnál személyautó.

Milyen akciók várják a vendégeket a Háry Hotel*** Kecskemét szálláshelyen?

Háry Hotel*** szinte minden hónapban kedveskedik valamilyen akcióval. 2016 januártól pl. a hivatalos árlistából 20% kedvezményt kap minden szállóvendég. Ha valaki hosszabb időszakot, pl. 30 napot kívánna Kecskeméten tartozkodni és szálláshelyéül a Háry Hotel*** Kecskemétet választja, akkor különleges kedvezményként mindössze 11 éjt kell kifizetnie, azonban 30 éjszakát vehet igénybe ugyanezen az áron!

Összegzés:

A fentiekben leírtak szerint büszkén állíthatjuk, hogy a Háry Hotel*** Kecskemét minőségi szállás elérhető áron! A három csillagos szálloda remek választás minden korosztály számára. Próbálja ki Ön is, szívesen látjuk ha erre jár!

Bármilyen kérdése, kérése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük Önt keressen bennünket akár személyesen, telefonon, postai úton, vagy pedig e-mailben az oldal alján feltüntetett elérhetőségi pontjainkon.

Bízunk benne, hogy szállodánk, a Háry Hotel*** Kecskemét elnyeri tetszését, és Önt is visszatérő vendégként üdvözölhetjük majd következő kecskeméti látogatása során.

A Háry Hotel*** Kecskemét személyzete

Booking.com

Booking logo

Kapcsolatfelvétel

Cím:
6000 Kecskemét, Kodály Zoltán tér 9.

GPS koordináták:
É: 46°54’59.290”, K: 19°41’55.161”

telefon/fax: +36 76 / 480 - 400

e-mail: hotel@hary.hu

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a weblap használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ